© 2012 Matija_z5 - All rigths reserved.

Firstyme WordPress Theme.
Designed by Charlie Asemota.

Oratorij Vipavski Križ 2012

8. oktobra 2012 - Author: matija.cufer - Ni komentarjev

Oratorij je že zdavnaj pod streho, se pa ozračje po njem še vedno ni ohladilo. Tako je danes izšel film o letošnjem oratoriju, katerega si lahko ogledate na spodnji povezavi:

http://www.youtube.com/watch?v=bKD6iqxckeo
in pa še nekaj slik: https://www.dropbox.com/lightbox/home/Public/Oratorij%20-%20slike 

Kako  animatorji razmišljajo o oratoriju:
Matic Ferjančič: Oratorij 2012: smeh, veselje, druženje, prijateljstvo, prijaznost, pesem, ples,… Skratka: Lepo se nasmej in daj naprej!,

 

Veronika Krečič: Meni osebno najlepši dan ( tko na splošno) je bil torek –> pohod, kopanje v vipavi, zvečer Meta… pa koncert benda ( končnu novi komadi!!!).  bi pa povedla še tu, da, če ne bi blo otrok, ki bi me vsako jutro čakali in pričakovali od mene miljaužnkrt več energije, ne bi zdržala.

 

všeč mi je bla tudi duhovnost ( kot vsako leto), ker mislim, da je to nekaj, iz česar lahko vsak animator črpa moč, tudi če je hudo. pri nobenem oratoriju ni toliko duhovnost, kot u našem- zato ostaja moj najljubši.

Ema Bratina: Hm… najbolj v spominu z oratorija mi je ostala moja skupinica navihančnkov…. 😛 drugače pa mi je bilo zelo ušeč tudi pečenje palačink, igrica, no skratka vse mi je odtalo v dobrem spominu…. :))

Categories: Uncategorized

Dodaj odgovor