© 2012 Matija_z5 - All rigths reserved.

Firstyme WordPress Theme.
Designed by Charlie Asemota.

Plan dela december-januar

23. decembra 2008 - Author: primoz_8 - Ni komentarjev

Vipavski Križ, december 2008

Draga mama, dragi tata!

Leto se bliža h koncu in tudi pri Frančiškovih smo že praznično razpoloženi. Hvala vsem za vašo nas podporo. Tako v molitvi, besedi, kot z raznovrstnim materialom in drugo pomočjo. Hvala, da nam stojite ob strani in nam pomagate, da so naše skupne ure tako pestre, zanimive in polne razigranih otroških nasmehov.

Ob koncu decembra, se bomo še nekajkrat skupaj srečali.

  • 20.12.2008 smo imeli zadnje skupno srečanje v tem letu.
  • 26.12.2008 se bomo tako kot je že v navadi, peli in z uvodi sodelovali pri sveti maši, ob prazniku Svetega Štefana. Pridružili se nam bodo tudi violončelisti.
  • 3.1.2009 Fo odpadejo.
  • 4.1.2009 bomo s Fo verjetno sodelovali v trikraljevski akciji. Animatorji, mladi in otroci bomo hodili od hiše do hiše, jih blagoslavljali in na vrata pisali G+M+B. O samem poteku akcije, bo več tudi v oznanilih.
  • 10.1.2008 bomo imeli sestanek za starše, na katerem vam bomo posredovali podrobnejše informacije o samem poteku duhovnih vaj, ter o bližnjih dogodkih.
  • Tretji teden v januarju, 16.1. – 18.1.2009, bomo imeli v Vipavskem Križu duhovne vaje za Fo, veroučence in vse ki bi se jih želeli udeležiti. Tema letošnjih duhovnih vaj je Zvezdica Zaspanka in v celoti smo jih pripravljali animatorji iz Križa. Na duhovnih vajah bodo otroci, ki obiskujejo Fo že več kot eno leto dali tudi obljubo. Vsi otroci lepo vabljeni, da se jih udeležijo. Cena duhovnih vaj je 15 € za prvega otroka, 10 € za drugega otroka v družini, za vsakega naslednjega pa zastonj. Starši, ki bi želeli pomagati v kuhinji, se javite Tini, na tel; 031-532-897, kamor lahko tudi prijavite svoje otroke na duhovne vaje.
  • Hvala vsem, ki ste sodelovali v naši adventni akciji zbiranja igrač. Zbrali smo veliko igrač, ki bodo polepšale življenje predvsem otrokom iz materinskega doma na Cesti in v Solkanu. Bog povrni vsem.

  • Ob prihajajočih praznikih vam želimo obilo božje bližine, miru in blagoslova. Naj bo ta božič, božič, ko boste čutili radost, veselje, Njegovo ljubezen in mir. Bog z veseljem podarja svojega Sina v naše naročje. In ta otrok nas želi objeti, še več želi ostati z nami in nas osrečiti za vedno.

Mir in vse dobro!

Animatorji FO

Categories: franciskovi

Dodaj odgovor