© 2012 Matija_z5 - All rigths reserved.

Firstyme WordPress Theme.
Designed by Charlie Asemota.

Tabor FO na Kovku

18. julija 2009 - Author: admin - Ni komentarjev

Tudi letošnji tabor se je odvijal na Kovku nad Ajdovščino. Vendar, da ne bo vsako leto enako je letos za spremembo deževalo ves čas.
V petek popoldan smo se zbrali pred taborniško kočo na Kovku in z uvodnim pozdravom začeli naš tabor. Skozi vse tri dni nas je spremljala Marvična ribica.
Skozi kateheze  pa smo skušali ugotoviti ali je res to najboljše, da imaš vse najlepše in najboljše in si osamljen, brez prijateljev, ali je res dobro, če nočeš z nikomer nič deliti…
Otroci so bili zelo živahni in ko je prenehalo deževati smo šli na svež gorski zrak tekak okrog hiše, poskusiti vse tobogane in gugalnice, iskati polže, preveriti ali je blato res blatno, se igrali igrico kdo lahko najbolj umaže čevlje (pa ne zares:) ) in merili smo globino luž. Na koncu, ko nas je dež pregnal v hišo pa smo poskrbeli, da smo bili vsi čisti. V soboto smo šli na dolg sprehod, igrali se različne igre, na žalost pa so vodne igre zaradi preveč dežja odpadle. Po večerji  so se otroci oblekli v pižame in imeli smo zabavni večer, preden smo odšli spat smo še Sari zapeli za rojstni dan.V nedeljo zjutraj smo morali pospraviti naše stvari in počakati starše, da so pršli. Zaradi zmede, ki je nastala smo malce zamenjali vrstni red in imeli najprej skupno kosilo in nato sveto mašo. Po maši smo vsi odšli domov z novimi, lepimi spomini….

Tukaj si lahko ogledate slike.

Tukaj pa lahko vidite en kratek filmček.


Ines

Categories: franciskovi

Dodaj odgovor