© 2012 Matija_z5 - All rigths reserved.

Firstyme WordPress Theme.
Designed by Charlie Asemota.

Srečanja FO v oktobru

1. novembra 2008 - Author: admin - Ni komentarjev

Vipavski Križ; 28. september 2008

Spoštovani starši!

Počitnic je konec in otroci so že pošteno zakorakali v novo šolsko leto. Tudi animatorji smo se vrnili s počitnic in polni nove energije, svežih idej, ter v pričakovanju srečanja z vašimi otroci, že načrtujemo prve ure Frančiškovih otrok.

Prvo srečanje bo potekalo 4. oktobra in bo združeno skupaj z dekanijskim dnevom družin, ki bo ta dan potekal v Vipavskem Križu. Udeležili se ga bomo tudi animatorji Fo, kjer bomo pomagali pri vodenju delavnic in programa, namenjenega otrokom. Vsi otroci, kot tudi njihovi starši lepo vabljeni, da se ga udeležite.

Program za otroke;

9.30 – 10.00 – zbiranje

10.00 – 12.00 – petje, animacija, delavnice, starši posebej program z Bogdanom Žoržem

12.00 – sveta maša

13.30 – kosilo, po kosilu kulturni program

16.00 – zaključek

11. oktober 2008, ob 16h bomo imeli tudi prvi sestanek za starše. Predstavili vam bomo plan dela za letošnje leto, novo narejene skupine, nove animatorje, ter vam posredovali čimveč svežih informacij o prihajajočih dogodkih.

25. in 26. oktober, se bo v Vipavskem Križu, v gradu odvijalo srečanje Podaj mi Roko. Srečanje v spomin, ko je papež Janez Pavel zbral v Assissiju vse predstavnike verstev, kjer so skupaj molili za mir.

Sobotni večer bo namenjen predvsem predstavitvi mladih, duhovno ritmičnih skupin, nedeljsko popoldne pa nastopanju različnih pevskih zborov iz bližnje okolice. Tu se bomo s pesmijo, igrico … predstavili tudi mi.

V soboto 25. oktobra Fo bodo.

1.11.2008 so počitnice in Fo odpadejo. Prav tako, pa bodo odpadli tudi 22. 11. 2008, ker bomo imeli ta vikend, vikend za animatorje. Posvetili ga bomo predvsem druženju, poglabljanju medsebojnih vezi, načrtovanju in obljubam, ki jih bomo dali, tako kot vsako leto.

Odločili smo se, da bomo letos rojstne dneve praznovali vsako zadnje srečanje v mesecu, kjer bomo zadnje 15 minut do pol ure namenili vsem slavljencem, ki so ta mesec praznovali. Za kakršnokoli vprašanje v zvezi z rojstnimi dnevi, se obrnete na Laro Likar, tel: 031-777-878.

Tudi letos se za vse informacije, želje, ideje, vprašanja … v zvezi s Fo, lahko obrnete na Tino Bizjak, na telefonsko številko 031-532-897, ali pa na internetni naslov biztina@gmail.com.

Na voljo je tudi cd s slikami iz lanskega leta. Vsi tisti, ki bi ga radi imeli, ga naročite pri Tini.

Čimbolj spretno, pa se bomo trudili objavlajti informacije tudi na spletni strani društva: http://www.drustvo-vozel.com

Mir in vse dobro!

Animatorji Fo

Categories: Uncategorized

Dodaj odgovor